15 maart 2016

Zo werkt het bij BE-ZET

Toffe projecten door heel Nederland en woonlasten waar je blij van wordt!

Wij zijn BE-ZET: efficiënt, online en overzichtelijk. Neem even de tijd voor dit blog en je weet precies hoe BE-ZET werkt.

IMG_7318

Het vinden van de juiste bewoner is een vak apart. Een specialisme. Daarom hebben wij ervoor gekozen dit werk volledig uit te besteden aan HuurtBeter.nl. Door middel van een geavanceerd online systeem houden we malafide huurders buiten de deur. Zo helpt HuurtBeter.nl ons het fort te bewaken.
Anders gezegd: geen gezeur achter de voordeur! Zo zorgen we samen voor een betere woonomgeving. Dit doen we iedere keer weer met veel aandacht en plezier. Ook voor jou!

HuurtBeter.nl is verantwoordelijk voor de Kandidaat Screening van de bewoners van BE-ZET. Het totale traject -van aanmelden tot (wie weet) het sluiten van een overeenkomst- wordt volledig verzorgd door het team van HuurtBeter.nl.

Wil je een vraag stellen en snel een antwoord ontvangen? Stuur dan HuurtBeter.nl een bericht via de Facebookpagina. Ben je al aangemeld? Dan kun je ook een bericht sturen via je HuurtBeter.nl account.

Eenmaal achter de voordeur heb je met BE-ZET te maken. Alvast veel woonplezier gewenst!